Februar 03, 2004

Vil du leie Rådstua?

Lokalene i Rådstua Teaterhus kan leies. Primært ønsker vi teateraktiviteter ved huset, slik at utleie til teateraktivitet eller scenekunst vil bli prioritert fremfor annen aktivitet. I tilfelle rom i huset står ledig, vil imidlertid også andre typer arrangement kunne leie seg inn hos oss.

To typer lokaler til kortidsleie
Det ene er «Provisoriet», som er en blackbox (rommet er uten vinduer og alt i rommet er sortmalt). Dette gjør at rommet lett kan dekoreres og forandres på, og at man kan spille i ulike vinkler.

Dernest leier vi ut «Speilsalen». Dette er et hvitmalt rom, med speil på den egen veggen og dansegelender. Rommet benyttes på kveldstid til teaterprøver for de ulike amatørteatergruppene på huset. På dagtid står rommet ledig for leie, hvor eksempelvis frie teatergrupper kan leie seg inn for teaterprøver under produksjoner.

Leiepris
Leieprisen er kr. 1500 pr. dag for teaterprøver, og 2000 for forestillinger. I tillegg leie vi ut amfi med plass til omlag 80 personer, og kan også skaffe stoler eller benker. For et tillegg i prisen kan også lys og lydutstyr leies ut. Dette leies normalt ut sammen med senetekniker, med mindre leietaker har med seg kvalifisert tekniker slik at de kan gjøre denne jobben selv. Frie profesjonelle teatergrupper med tilhørighet til huset og amatørteater som gjester Tromsø med forestillinger i Rådstua Teaterhus kan innrømmes rabatter i leieprisen. I tilfelle man spiller et lengre tidsrom, vil rabatter også kunne innrømmes.

Kontor
I tillegg til dette leie vi ut kontorlokaler. For tiden har vi 1 ledig kontorlokale i huset. Vi ønsker primært å leie ut til kulturformidlere, og da helst frie profesjonelle grupper, organisasjoner eller institusjoner som arbeider med scenekunst.

Kontakt oss
For spørsmål om leie, ta kontakt med daglig leder Yngvild Andreassen. Vi kan nås enten på telefon 776 55 434, faks 776 58290 eller mailadresse post@raadstua.no

Lagt inn av dato/tid Februar 3, 2004 03:21 EM
Kommentarer
Legg inn kommentar

Huske personinfo?