Mars 29, 2004

Alfheimteatret

En Påskekrim
Alfheimteatrets voksengruppe

Alfheimteatrets voksengruppe har premiere søndag 18. april kl. 19.00 med forestillingen «En Påskekrim». Forestillingen spilles også mandag 19. og tirsdag 20. april klokken 19.00.

Handlinga i En påskekrim er lagt til et lite hotell i den norske fjellheimen, der to eldre søstre leier ut rom til påskegjester. Blant gjestene er privatdetektiv John Gustav Irr og hans assistent Frank, som har tatt en velfortjent ferie etter mange tunge saker. Nå står god mat og skiturer på programmet. Idyllen blir brutt når en eldre mann blir funnet død i sin egen seng. Dødsårsaken antas å være nøtteallergi – men mystiske ting begynner å skje. Folk våkner om natten og flere mener det spøker på hotellet. Det kommer fram at det en gang bodde en tredje søster i huset, som ble borte under mystiske omstendigheter. Privatdetektiv Irr får mange tråder å nøste i. Bor det også en morder på det idylliske hotellet? Klarer Irr og Frank å finne ut hvem det er før flere liv går tapt?

Alfheimteatret er en integrert amatørteatergruppen med både pyskisk utvilkingshemmende og funksjonsfriske medlemmer. Teatret har eksistert siden 1991, og produserer flere forestillinger om året.

Munchen i Kråkeslottet
Alfheimteatrets barnegruppe

Alfheimteaterets barnegruppe skal 27. april sette opp et stykke som heter «Munchen i Kråkeslottet». Alfheimteateret er et integrert teater, og gruppa består av 9 barn i alderen 8-12 år. Siden vi startet i september har vi drevet mye med teatersportleker, der improvisasjon og lek har stått i sentrum. Vi begynte ikke å øve på manuset før i januar. Vi tenkte lenge på om vi ville skrive et manus selv, men til slutt fant vi ut at vi ville bruke «Munchen».

«Munchen i Kråkeslottet» er et komprimert såpestykke som er skrevet av Christin Holm. Stykket handler om søstrene Celine og Clara, som eier et Munch-bilde. Både tyvene Frans og Peder, og Molly Griske, som er forsikringsagent, og de ansatte på politistasjonen er interesserte i bildet på hver sine måter. Her utspiller det seg både intriger og litt romanse… På vernissasjen kan hva som helst skje, når noen av de involverte vet at det skjuler seg en diamant i bilderammen…

Lagt inn av Roy-Arne Johannessen dato/tid Mars 29, 2004 02:39 EM | TrackBack
Kommentarer
Legg inn kommentar

Huske personinfo?