Mai 14, 2004

Venner av Rådstua Teaterhus

Det skjer spennende ting også utenfor Rådstua Teaterhus, derfor har vi nå laget en Venner av Rådstua Teaterhus hjemmeside. Her vil du finne info om interessante begivenheter som våre venner arrangerer.

linken til Venner av Rådstua Teaterhus er:
https://www.raadstua.no/venner

Lagt inn av Knut Erik Sann Evensen dato/tid 03:42 EM | Kommentarer (0) | TrackBack

Mai 04, 2004

Nordnorsk Scenekompani setter opp Peer Gynt i Tromsø!

Nordnorsk Scenekompani består av krefter fra det gamle Rødbrusteatret, Kulta, Rådstua Teaterhus og andre profesjonelle i landsdelen. Denne kraftenheten vil lage profesjonell scenekunst i Nord-Norge, denne gangen med Tromsø som utgangspunkt. Nordnorsk Scenekompani vil også være en arena der unge talenter fra landsdelen får vise seg frem i en profesjonell setting. Nordnorsk Scenekompani har sin første forestilling i Tromsø i sommer: Peer Gynt !

Da er det klart for en storslagen og vanvittig versjon av Ibsens «Peer Gynt» på den nye Meieriscenen, i det gamle Meieriets lokaler på Strandveien i Tromsø.

Peer Gynt av Henrik Ibsen lages av:

PRODUSENT: ROY-ARNE JOHANNESSEN
REGI: ALEX SCHERPF
OVERSETTELSE: GUDMUND GULLJORD
SCENOGRAFI: TOR-BJØRN GUNDERSEN
LYSDESIGN: NIELS A.W. JENSEN
KOSTYMER: IRINA KJERSEM
MUSIKK: EDV. GRIEG/ EINAR THORBJØRNSEN

Skuespillere:
PEER GYNT: EIRIK JUNGE ELIASSEN
MOR AASE: GURI JOHNSON
DEN GAMLE PEER: NILS UTSI
SOLVEIG: ANNELI DRECKER
HEGSTADBONDEN: LARS ANDREAS LARSSEN
KNAPPESTØPEREN: ØYSTEIN MARTINSEN
DEN GRØNNKLEDDE: LENE MARIA PEDERSEN
INGRID: MARIA GRAZIA FREDHEIM
DOVREGUBBEN: TOM ARNE HERMANSEN
I FLERE ROLLER: KINGSFORD SIAYOR
TANJA LARSSEN
LAWRA SOMBY
ANNE GURI TVEDT
ROY-ARNE JOHANNESSEN

Samarbeidspartnere og co-produsenter:

Rådstua Teaterhus
Hålogaland Teater
Nordland Teater
Kulturhuset i Tromsø
Tine Meierier, Nord-Norge
Tromsø kommune, avdeling for Idrett og Kultur
Festspillene i Nord-Norge
KULTA

Vi har offisielle pressebilder. Disse fås ved henvendelse Yngve Olsen Sæbbe, som er vår egen fotograf. Sæbbe gjør dette som frilanser. (Yngve 77 62 35 00 / 91169942). Vi har gjort det slik fordi at alle skuespillerne er spredd over hele landet. Det er valget mellom dette eller ingen bilder, dessverre.

Olsen Sæbbe vil også ha bilder fra prøveperioden, der han vil oppdatere underveis i prosessen.

Når det gjelder Tv- og radiomedier kan vi formidle kontakt med involverte landet rundt.

Telefonliste for pressen:
Produsent Roy-Arne Johannessen 90 59 04 91
Regissør Alex Sherpf 90 13 30 53
Eirik Junge Eliassen 98 64 94 29
Guri Johnson 91 73 88 68
Nils Utsi 97 77 81 86
Lars Andreas Larssen (Vi formidler kontakt)
Anneli Drecker (Vi formidler kontakt)
Lene Maria Pedersen ( i Hollywood) 00 13 10 66 63 392
Tom Arne Hermansen 93 63 38 03
Øystein Martinsen 99 53 03 64
Maria Grazia Fredheim 97 95 82 36

Neste pressekonferanse er mandag 28/6 klokka 11:00. Da er alle samlet for første gang.
Vi innkaller. Alle henvendelser fra presse for ettertiden vil gå via produsenten.
776 55 434/ 905 90 491.

Dette skriver pressen i forhåndsomtaler:
Nordlys:
http://www.nordlys.no/kultur/article1105149.ece
Tromsø:
http://www.bladet-tromso.a.nns.no/-/16?sak=1045465
Harstad Tidende:
http://www.harstad-tidende.no/-/18/1045522/
Dagbladet:
http://www.dagbladet.no/kultur/2004/05/05/397570.html
NRK:
http://www.nrk.no/nyheter/kultur/3752733.htm

Lagt inn av dato/tid 01:29 EM | Kommentarer (0) | TrackBack

Bak scenen i Peer Gynt

REGI: ALEX SCHERPF
Alex Scherpf er utdannet regissør ved regilinja på Statens Teaterhøgskole (1982-85). Alex er født i Tyskland og kom til Norge og sørlandet som 10-åring. Han har vært frilans instruktør ved så godt som samtlige teatre i Norge 1985-97. I 1997 tok han over som teatersjef ved Beaivvàs Sàmi Teáhter i Kautokeino, en jobb han hadde helt frem til 2002. For tiden er Alex frilanser, og hans siste store prosjekt var spillefilmen «Macbeth» som har kinopremiere i Sverige i oktober 2004. I disse trakter er vel Alex mest kjent som regissøren bak HT-sukessen «Jacques Brel Kabaret» i 1986, og festspillprosjektet «Vardøger» på Trondarnes i Harstad. I «The Ice Golbe Theater» i Jukkasjärvi har han hatt regien både på «Macbeth» i år og «Hamlet» året før. Alex har også hatt regioppdrag ved Fjernsynsteatret, og tv-serien «Kàkàos», og har laget diverse reklamefilmer. Som skuespiller har vi sett han i Bentein Baardsons «Peer Gynt» NRK Drama der han spillte rollen som «Eberkopf», og som gresk stylist i Lars-Göran Pettersons film «Bazo». Alex har mottatt flere priser for sitt arbeid, men det liker han ikke å snakke om. Alex jobber også stadig med den landskjente komikeren og imitatoren Rune Andersen.
Alex Sherpf tiltrer som teatersjef ved Agder Teater i januar 2005.

LYSDESIGN : NIELS A. W. JENSEN
Niels A.W. Jensen kommer opprinnelig fra Danmark, men har siden 1981 jobbet i landsdelen. De første årene på Hålogaland teater, senere på KulturHuset i Tromsø og som frilanser. Niels har vært lysdesigner for Festspillene i Nord-Norge og for en rekke frie revy- og teatergrupper, bl.a. Totalteatret og Det Lille Musikteater. Siden 1989 har han vært fast lysdesigner og tekniker for Stellaris DansTeater, og siden 1991 det samme for Samovarteatret i Finnmark. Han har også tidligere samarbeidet med Tor-Bjørn Gundersen i bl.a. Barentsprojektet «Out Off The Water» i Luleå og i Stockholm og med sne- og isskulpturer. Niels er stadig fast på KulturHuset i 40 % stilling.

SCENOGRAFI : TOR-BJØRN GUNDERSEN
Tor-Bjørn snakker svensk, men har norsk pass. Han er opprinnelig billedkunstner, men har de siste 10-15 årene vist seg å være en habil scenograf. Tor-Bjørn har sitt daglige tilholdssted ved Kulta i Tromsdalen, der han nylig laget scenografi til forestillingen UR. Tor-Bjørn har flere ganger tidligere jobbet med Rødbrusteatret i blant annet «En Finsk Hverdagstragedie» og «Don Juan».

KOSTYMER : IRINA KJERSEM
Samtidig som hun gikk på folkeskolen tok hun 5 års utdannelse ved kunstskole i Ukraina, etter dette arbeidet hun ved designgruppa ved maskinindustri-instituttet i 2,5 år før hun flyttet til Monchegorsk i Murmansk fylke, der hun arbeidet i 16 år som kostymedesigner og scenograf ved Kulturhuset. I 1994 var hun med teatergruppa «Polarstjernen» på Nordkalott Teaterfestival i Narvik med forestillinga «Askepott» av Sh. Perro. I 1999 flyttet hun til Tromsø. Hun laget dekorasjon til Human-Etisk Forbund sin «ungdomsfest» i 2000. Hun var også en av syerne til fellesproduksjon «Julesnapperen» og har ellers hjulpet med en rekke sømarbeid til Hålogaland Teaters forestillinger.

MUSIKK : EINAR THORBJØRNSEN
Einar er fra Bodø og har jobbet som frilansmusiker siden 1984. Han har skevet musikk og medvirket i flere oppsetninger ved Nordland Teater. Einar har Samarbeidet med musikere som Henning Gravrok, Terje Nilsen, Ottar «Big Hand» Johansen, Bodø Big Band, Iren Reppen m.l.
Einar har gitt Edvard Griegs originalmusikk en ny drakt og komponert noe av musikken til vår versjon av Peer Gynt.

Lagt inn av dato/tid 01:22 EM | Kommentarer (0) | TrackBack

Skuespillerne i Peer Gynt

PEER GYNT : EIRIK JUNGE ELIASSEN
Eirik Junge Eliassen er fra Tromsø ,og har vært en markant skikkelise i nordnorsk sceneliv siden slutten av 80-tallet. Han hadde sin læretid ved Yövierrat Teatteri (Finland), og er gründer av det sagnomsuste Rødbrusteatret. Han har arbeidet de siste 8 årene ved Nordland Teater, men har tidligere i karrieren vært innom bl.a. Den Nationale Scene, der han debuterte, Fyllingsdalen Nye Teater, og Bergen Komedia Teater. Vi har sett han i flere filmer og tv-produksjoner, og har også en lang rekke regioppgaver bak seg. Da han i 1999 som Årets Ungkunstner under Festspillene i Nord-Norge, lagde furore med Junge & Hans Trupp – ble han av nordnorsk presse døpt «Nordnorsk scenekunsts enfant terrible». Eirik ble Amanda-nominert som årets mannlige skuespiller i 2003 for sin rolle som Peder i spillefilmen «Svidd Neger». Eirik gjestet nylig Nationaltheatret med den krevende Dario Fo-monologen «Tigeren» i Thor-Inge Gullvågs regi.

MOR AASE : GURI JOHNSON
Guri Johnson er født i Bergen men oppvokst i Tromsø. Guri var ferdig utdannet ved Statens
Teaterhøgskole i 1987. Og har vært fast ansatt ved Hålogaland teater siden 1988.
Guri spilte tittelrollen i Mor Courage av Brecht og har hatt ledende roller i stykker
b.l.a Ibsen, Shakespear, Tjekhov og Strindberg. Er også kjent fra tv serien Offshore, filmen Piratene og Svidd neger.

KNAPPESTØPEREN : ØYSTEIN MARTINSEN
Ved premiere har Øystein avsuttet sin utdanning ved skuespillerlinja på Teaterhøgskolen
Der han begynte i 2001. Øystein startet som revystjerne i Tromsdalen, der han begynte på scenen på Tindtrollrevyen i 1993, og har vært med der, og diverse andre skolerevyer som instruktør helt til han tok fatt på teaterhøgskolen. Han har vært med i Rødbrusteatret, der vi spesielt husker han som «Scanarelle» i «Don Juan». Øystein har spilt i Kabinetteateret og Revymafiaen i perioden -94 til -00. Spilte i PåTryneteaterets «På Bærtur Med Damer» i -98/99. To reklamefilmer og diverse kortfilmer og musikkvideoer. Øystein begynner på
Rogaland Teater i september. Der han har kontrakt ut 2008.

DEN GAMLE PEER : NILS UTSI
Nils Utsi er født i Austertana. Førstespråket var samisk, men han kunne både
snakke og lese norsk da han begynte på skolen. Statens Teaterskole 1964 – 68 inkludert
elevtid 1966/-67 ved Riksteateret og Oslo Nye Teater. Engasjert ved Den Nationale Scene i Bergen fra 1968 til 1971. Spilte her en rekke betydelige roller fra debuten i tittelrollen som Malcolm i «Lille Malcolm og hans kamp mot evnukkene» (1968) til tittelrollen i «Peer
Gynt» (1970/71).Var med på å starte opp Hålogaland Teater i 1971. (Uten hans medvirkning ville neppe Norges første regionteater blitt lagt til Tromsø!) Fra denne tiden må nevnes «Markus» i den fullt ut egenproduserte suksessforestillingen «Det e her æ høre
tel», og dommeren Azdak i Brechts «Krittringen. I 1979 sa Utsi opp sin stilling ved HT for å være frilans. I frilanstiden gjeste imidlertid Nils ofte HT. Her må nevnes rollen som Petter Dass i Lars Bergs stykke av samme navn. Videre gjestet han igjen HT i 1996, også denne
gangen i en tittelrolle: «Postmannen fra Arles». I 1997 kom Utsi endelig til Beaivvas, i rollen som Jeppe i Jeppe på Bjerget, på samisk kalt «Jeagge-Jussa». Dette var en rolle og et liv han kjente til bunns: Som alkoholiker hadde han slitt med misbruket i årtier. Først i 1999 klarte han – ved familiens hjelp – å tvinge seg til behandling på Vangseter. Han har senere vært tørrlagt og et nytt liv har åpnet seg. Senere har han jevnlig vært engasjert ved Beaivvas, først som skuespiller, senere også som forfatter til stykket «Eatni vaibmu varda» (En mors hjerte blør), og som instruktør for «Lummaid dievva geadggit» (Stones in his pockets) av Marie Jones (2004).Utsi har medvirket i 10-15 spillefilmer og TV-serier, mest kjent er kanskje
Ante-serien, (der han også var instruktør for skuespillerne) og Veiviseren fra 1987.

SOLVEIG: ANNELI DRECKER
Anneli Drecker er vel mest kjent for de fleste som musiker og komponist.
Hennes band «Bel Canto» slo igjennom på et Belgisk selskap allerede i 1987 med albumet «White-Out Conditions». Siden har bandet hatt en stor internasjonal karriere, høstet priser, og satt Tromsø på kartet. Bandet kan vel sies å være skaperne av den «arktiske sounden». Ved siden av «Ble Canto» har Anneli medvirket i drøssevis av andre musikalske prosjekter, og lånt stemme til flere andre internasjonale artister. Her nevnes; A-ha, Röyksopp og Ketil Bjørnstad. Annelis første soloalbum «Tundra» kom i år 2000, og omtrent samtidig skrev Anneli musikken sammen med Jaga Jazzists Martin Horntveth, og var skuespiller i teaterproduksjonen «Bøddelen» på Det Norske Teatret. Men Annelis Skuespillerkarriere er lang. I 1983 husker vi den unge Drecker som hovedrolleinnehaver i spillefilmen «Søsken på Guds Jord». Siden kom spillefilmene «Svarte Pantere» (1992) og «Lime» (2000). Hun spilte også i Margret Olins del av filmprosjektet «De Syv Dødssynder»: «Fråtseri». I tillegg har vi sett Anneli i filmene «Makaroni Blues» og «Kartong». Nordnorsk Scenekompanis «Peer Gynt» er Annelis første profesjonelle sceneopptreden som skuespiller i hjembyen Tromsø.

Lagt inn av dato/tid 01:20 EM | Kommentarer (0) | TrackBack

Mer om skuespillerne i Peer Gynt

HEGSTADBONDEN/ KOKKEN: LARS ANDREAS LARSSEN
Lars Andreas Larssen er fra Melbu i Vesterålen. Etter teaterskolen debuterte han ved Rogaland Teater på 1960-tallet. Allerede på teaterskolen begynte Lars Andreas å krangle, og han er vel en av grunnene til at vi bruker nordnorsk som scenespråk i dag. Han kom til Nationaltheatret i 1967 og jobbet der i 36 år. Han var med i gruppen som startet Teatret på Torshov i 1975, og han har jobbet i Fjernsynsteatret. Vi har sett Lars Andreas i over 20 filmer. For ti år siden søkte han friheten, og har reist landet på kryss og tvers under tre forskjellige impresarioer. Her kan nevnes hans forestilling «Erotiske Folkeeventyr». Han har blitt en aktet foredragsholder for næringslivet i sitt foredrag om god og dårlig ledelse. Lars Andreas har vært med å bygge opp kulturarrangementet «Sommer-Melbu», og Peer Gynt forestillingen på Gålå i Gudbrandsdalen, der han fortsatt spiller Knappestøperen i Svein Sturla Hugnes regi. Forestillingen på Gålå er utsolgt de to neste år. For tiden går Lars Andreas svanger med en forestilling sammen med sin skuespillerkone Monna Tandberg, som ventes å ha premiere til høsten.

Lagt inn av dato/tid 01:19 EM | Kommentarer (0) | TrackBack

Mer om skuespillerne i Peer Gynt

DEN GRØNNKLEDDE/FRU MOEN: LENE MARIA PEDERSEN
Lene Maria Pedersen er opprinnelig fra Andørja utenfor Harstad. Lene er utdannet fra Stella Adler Academy of Acting i Hollywood. Lene scenedebuterte i L.A. som «Nora» i Ibsens «Et Dukkehjem». Senere har hun spilt i Tennessee Williams «Talk To Me Like the Rain And Let Me Listen…», Helen Keller in «The Miracle Worker», og «Ophelia» I «Hamlet». Hun har nylig spilt i «Join», av Kristin Hjellegjerde, og på film har vi sett henne i Hollywood-produksjonen «Celebrate the Princess» i Vibeke Ringens regi. Lene har vært med i flere TV serier i USA, bl.a. «Dragnet» og Michael Mann`s «Robbery Homicide». For å spe på inntekten i et trangt marked i USA, har Lene spilt en del reklame. I Norge ser vi henne stadig i volkswagen reklamen sittende i en sølvgrå polo. «Peer Gynt» er Lenes første profesjonelle teateropptreden i Norge.

Lagt inn av dato/tid 01:18 EM | Kommentarer (0) | TrackBack

Mer om skuespillerne i Peer Gynt

DOVREGUBBEN/ØYVIND: TOM ARNE HERMANSEN
Tom Arne (Toma) Hermansen startet på Polarshow i 1980 og fortsatte i revymiljøet de neste 10 årene. Han har medvirket i noen legendariske teaterstykker som medlem av Umbelicus, der vi alle husker hans fantastiske tolkning av en hasjrøykende tenåring i » Mammas marihuana er alltid best». Etter dette ble han fanget inn av pønk/trash rockens satanistiske klør. Best kjent er nok perioden med bandet «666», en gjeng med livsglade ungdommer som får Greven til og virke som den snille fetteren til Kjell Magne.
Fagbrev i glassmesteryrket har TomA også klart og lure til seg med årene, men best er han nok med glassene i baren på Mirage og Abboteket. Folk vil nok kjenne han igjen som den morsomme i dansebandet Ca Doffen.

INGRID: MARIA GRAZIA FREDHEIM
Maria Grazia Fredheim er opprinnelig fra Hammerfest.
Maria er elev ved Dramalinja på Kongsbakken vgs. Hun har også gått Dramalinja på Olavskulen Folkehøgskule. Maria kom til Tromsø i 2001 og har siden da vært aktiv i teatermiljøet og i Tvibitkretser. Hun har spilt «Lady Macbeth» i Macbeth for Tromsø Teaterlag i regi av Kristoffer Jørgensen. Denne forestillingen blir film i disse dager.
Hun spilte i nysirkusforestillingen «Liv» under åpningen av Kultas blackbox. Vi har også sett henne i filmen «Jesus Hopper av», i Dancecarousels oppsetting av «Jungelboken», monologen «Byen, Avfallet og Døden» i De Monofiles sammensatte monologforestilling og det rituelle vandrespillet «Et Kornspill». Maria har spilt i Kongsbakkens «Lysistrata» og «Trollmannen Fra Oz», og en rekke andre skoleforestillinger.

ASLAK SMED / UNGEN / ET ANNET TROLL / EBERKOPF: KINGSFORD SIAYOR
Kingsford Siayor kom fra Ghana til Tromsø i 1991 og går til daglig Dramalinja på Kongsbakken vgs. King viste allerede som Polarshowaktør i årene 2000 og 2001 et stort skuespillertalent. Men King skulle bli kokk. Etter to år over grytene ble King rastløs, og søkte seg over på Dramalinja – og restaurantbransjen pustet lettet ut. King var også skuespiller på årets Bragerevy, og vil nok ennå noen år bli å se på Bragescenen.
Han er også aktiv i filmmiljøet, der han er styremedlem i Nordisk Ungdoms Filmfestival (NUFF) for andre året på rad. King er vel mest kjent for å ha spilt hovedrollen i spillefilmen «Svidd Neger», og ble kritikerrost for sin innsats der.

Lagt inn av dato/tid 01:16 EM | Kommentarer (0) | TrackBack

Mer om skuespillerne

KARI / TORILL / EN SJØMANN /EN TROLLJOMFRU / BALLON: TANJA LARSSEN
Tanja Larssen er fra Trømsø, og studerer for tiden teatervitenskap ved universitetet i Bergen. Tanja gikk teaterlinja på Kongsbakken vgs., der hun også var med på Bragerevyen, som skuespiller, konsept og kostymesjef. Etter videregående skole tok Tanja teaterlinja ved Gauldal Folkehøgskule. Tanja har vært med i Tromsø Teaterlag og Alfheim Barne og Ungdomsteater. Hun har også hatt grep om konseptet og cateringen på Polarshow, mens hun gikk på Sommerlyst Ungdomskole.

KAPTEINEN / HALVAR /ET TROLL / COTTON: LAWRA SOMBY
Lawra Somby er tradisjonell joiker. Han har opptrådt på en rekke scener siden debuten sin i 1997. Han har også vært med på prosjekter som er utenfor den tradisjonelle joikens domene. Blant annet har han hatt et samarbeid med Anneli Drecker. Han bidro både som tekstforfatter og joiker på hennes plate «Tundra» i 2000. Det samme året var han Årets Unge Artist på Riddu Riddu festivalen i samarbeid med Turdus Musicus. November 2001 ble EPen «Intimate Noise» sluppet i Tromsø. Høsten 2001 ble han engasjert av den Samiska Teatern til prosjektet Sámi Stuibmedahki – Rebell i Sameland. Der spilte han en av hovedrollene. Stykket hadde premiere den 5. november 2001, og var på turne til mars 2002. I 2004 var han også dommer for den samiske versjonen av IDOL, Hei LOLA.

Lagt inn av dato/tid 01:14 EM | Kommentarer (0) | TrackBack

Mer om skuespillerne i Peer Gynt

ANITRA / GUNVOR /EN ANNEN SJØMANN / TRUMPETER: ANNE GURI TVEDT
Begynte å danse som 3-åring i 1983 på The Dance Studio i Tromsø, og deltok på studioets årlige produksjoner samt diverse show og forestillinger i Tromsø fram til 1998. Har vært med på Polarshow, Bragerevyen og Revymafiaen som aktør og koreograf. Flyttet så til
Oslo i 1998 og gikk 3 år på Statens Balletthøgskole fra 1999-2002.
Har to år undervist i jazz ved sommerkurs i Tromsø for danseelever fra diverse skoler i nord. Har etter endt skolegang vært på studiereiser i New York og Los Angeles. Jobber for tiden med egne prosjekter samt samarbeid med Subjazz i Oslo.

MADS MOEN: ROY-ARNE JOHANNESSEN
Roy-Arne Johannessen fra Tromsdalen er egentlig utdannet jurist, og jobbet
en tid med forbrukerjus før hans kulturelle bakgrunn innhentet han igjen. Idag er Johannessen daglig leder ved Rådstua Teaterhus, men i løpet av august tiltrer han som daglig leder for Hermetikken Næringshage AS i Vadsø. Han er også styreleder i Hålogaland Amatørteaterselskap, styremedlem i Nordnorsk Kulturråd og skuespiller/produsent i Nordnorsk Scenekompani. Den hengslete Roy-Arne ble oppdaget som komisk talent tidig i barndommen, og gjorde stor lykke i en lang revykarriere i Tromsdalen. Senere ble han
en av få faste medlemmer i Rødbrusteatret, og ingen glemmer hans sceneprestasjon som presten i «Romeo og Julie». I fjor regisserte han blant annet Studentrevyen, Revymafiaen og flere andre revyer rundt om i landsdelen.

Lagt inn av dato/tid 01:04 EM | Kommentarer (0) | TrackBack

Mai 03, 2004

Nordnorsk Scenekompani


Nordnorsk Scenekompani består av krefter fra det gamle Rødbrusteatret, Kulta, Rådstua Teaterhus og andre profesjonelle i landsdelen. Denne kraftenheten vil lage profesjonell scenekunst i Nord-Norge med Tromsø som utgangspunkt.
Nordnorsk Scenekompani vil også være en arena der unge talenter fra landsdelen får vise seg frem.
Nordnorsk Scenekompani har sin første forestilling i Tromsø i sommer: Peer Gynt !


Lokale og nasjonale stjerner er med. Her kommer store overraskelser. STORE overraskelser !

For Nordnorsk Scenekompani.
Produsent Roy-Arne Johannessen mob. 905 904 91
Skuespiller Eirik Junge Eliassen mob. 986 494 29

Lagt inn av dato/tid 03:50 EM | Kommentarer (0) | TrackBack