Åpen Dør – en miniteaterfestival

For tredje år på rad åpner Rådstua Barne- og Ungdomsteater dørene og presenterer de tre forestillingene som de har arbeidet med i år. Velkommen!
29.Mai.2015 – kl. 12:00

Ingen Idé
Kjøp billett her

29.Mai.2015 – kl. 18:00

Si meg så hva vil du mere?
Kjøp billett her

30.Mai.2015 – kl. 12:00

Si meg så hva vil du mere?
Kjøp billett her

30.Mai.2015 – kl. 14:00

Ingen Idé
Kjøp billett her

30.Mai.2015 – kl. 16:00

Forandring fryder
Kjøp billett her

31.Mai.2015 – kl. 13:00

Forandring fryder
Kjøp billett her

31.Mai.2015 – kl. 15:00

Ingen Idé
Kjøp billett her

31.Mai.2015 – kl. 17:00

Si meg så hva vil du mere?
Kjøp billett her

Velkommen til miniteaterfestivalen ÅPEN DØR!

Rådstua barne- og ungdomsteater er et av Tromsø kommunes opplæringstilbud i teater. Elevene våre er fra 6 til 16 år og øver på Rådstua teaterhus og ved Ersfjordbotn skole.

Under miniteaterfestivalen ÅPEN DØR, samler vi alle våre teaterelever på Rådstua Teaterhus og presenterer arbeidet vårt. Innimellom visningene kan foreldrene kan henge i Speilsalen kafé, eller nede på Sivertsen Kafé – som også serverer nydelig vegetarmat.

Speilsalen Kafé

Fungerer som publikumsområde og har disse åpningstidene:
Fredag kl 17.00-19.30
Lørdag kl 11.00-17.30
Søndag kl 12.00-17.00
 – så stenges kafeen, og gjøres om til PremiereDiscoPizzafest for aktørene kl 18.00-19:30! 

LES MER OM FORESTILLINGENE NEDENFOR:

 

FORANDRING FRYDER

av Sunniva Harboe med Ersfjord Ungdomsteater

Vi møter en gruppe ungdommer som har sin siste dag i ungdomsteatret. Mens de gjør seg klare til å spille den siste forestillingen, blottlegger de sine tanker, håp og frykter for tiden som skal komme. En tid hvor de ikke lengre skal gå i ungdomsteatret, eller i videregående skole, fordi de snart regnes som voksne. I det teppet går opp i deres siste forestilling, går samtidig døren opp til avsløringen- Hvordan gikk det egentlig med dem?

Med: Carin, Frøya, Helene, Inger Oda, Ludvik, Ragna, Simone og Vilde

INGEN IDÉ: Camp Ungdom

Alle mener så mye om ungdom. Alle voksne har vært ungdom. Alle litt eldre ungdommer har vært ungdom. Alle barn skal bli ungdom. Vi ER ungdom. Og vi har lyst til å lage en forestilling om akkurat det. Siden vi vet best hvordan det er å være oss.

Med: Benedicte, Celia, Elen Anna, Emil, Inga, Jacob, Johannes, Katrine, Regine, Solveig og Una

SI MEG SÅ HVA VIL DU MERE?

Hva er egentlig FNs barnekonvensjoner? Happyteatret, Kokosteatret, Hjerteknuserne og Ersfjord Bajasteater har tolket barnekonvensjonene på sin egen måte, og feirer barnas rettigheter med en kjempebursdagsfest! 

Med: Amanda, Marie, Nathalie, Ronja, Sigrid, Silja, Sofie, Solveig, Thea-Kristine, Tuva, Vilde, Viljar, Adam, Andreas, Camilla, Frida, Hanna, Kristin, Ludvig, Marie, Nora, Reine, Tuva, Valensia, Anna, Emma, Eveline, Hårek, Iris, Kristine, Majen, Maria, Tobias, Zoe, Ida, Ina, Linnea, Maja Eline, Maja, Malin, Martine, Sara, Sofia, Sofie, Uma