RadVent: ArtLab#7 Øyeblikk

Velkommen til en pause i adventstida og opplev øyeblikk av levd liv. Rulleramp og skrivegruppa De beste ved Bymisjonen i Tromsø inviterer til lesningen Øyeblikk
10.Des.2013 – kl. 20:00

Sted: Hålogaland Teater. Gratis inngang.

11.Des.2013 – kl. 11:00

Sted: Speilsalen, Rådstua Teaterhus

Rulleramp og skrivegruppa De beste ved Bymisjonen i Tromsø inviterer til lesningen Øyeblikk, som inneholder tekster skrevet av deltagere på skrivegruppa. Skuespillere har utforsket tekstene og publikum får oppleve en lesning i overgangen mellom manus og forestilling.

Prosjektleder og konsept: Rulleramp ved Rebekka Brox Liabø. 

Dramaturgi og regi: Kristin Bjørn fra Ferske scener.

På scenen: Bernt Bjørn, Ellen Zahl Jonassen, Liv Hanne Haugen

Tekstforfattere: Skrivegruppa De beste ved Anette Eilertsen, Jens Breck, Kine Solheim, Kristoffer Krohn, Morten Lund, Sandra Holst og Ronny Soleng

 

ØYEBLIKK

Ho mamma bruker å si at livet er ikke for pyser.

Når valgte æ å trykke uverdighet til brystet?

Under lesningen får publikum møte teaterteksten Øyeblikk, tekster med historier om levd liv,  historier fra våre liv.  Skuespillerne har utforsket tekstene og inviterer publikum inn i overgangen mellom manus og forestilling. Skrivegruppa De beste ved Bymisjonen i Tromsø forteller historier om levd liv som pirker i fordommer og utfordrer en oss/dem tankegang. De beste tror at ved å fortelle historiene om egne liv kan vi være med på å gjøre skammen og ensomheten mindre både for oss og dem.

De Beste

Skrivegruppa De Beste har eksistert i fire år og  er et av Bymisjonens tilbud til sine brukere. Gruppa har tidligere deltatt på Hålogaland Teaters veldedighetsforestilling, presentert tekster på julegudstjenesten i Metodistkirken og laget forestillingen Undertekster som ble vist på Rådstua Teaterhus i desember 2012.