BarneRom: Lekene slår tilbake!

Improvisert teater for barn med Det Andre Teatret. Er barbiedukken din en hemmelig spion? Er hoppetauet din en livsfarlig maskin? Kan spaden din hjelpe en ensom gutt?
21.Feb.2015 – kl. 13:00

Kjøp billett her

RadArt og Rådstua Teaterhus har invitert Det Andre Teatret til Tromsø med to gjestespill, her er det som vi byr på til barn!

”LEKENE SLÅR TILBAKE!”

Improvisert teater for barn med Det Andre Teatret

Er barbiedukken din en hemmelig spion? Er hoppetauet din en livsfarlig maskin? Kan spaden din hjelpe en ensom gutt? Kan sprettballen din være et eple på verdens siste epletre? Alt kan bli til spennende historier som vi kan fortelle. Også lekene i lekekassa di!

Forestillingen "Lekene slår tilbake" består av improviserte historier basert på de lekene elevene har med seg. Historiene forandres fra dag til dag, men forestillingens tema er det samme – med- og omskapning. Av hva og når teater oppstår er et bærende spørsmål for prosjektet. Skuespillerne går inn i ukjente, spennende og morsomme historier sammen med barna, som får hjelpe gjennom forslag og deltakelse. Dette er Isenkramteatrets ærlige forsøk på å ta barns lek på alvor. En slags fest hvor de feirer teater og lek og den dype sammenhengen mellom dem.

Et inkluderende og engasjerende teater hvor barna kan la seg inspirere til å lage sine egne historier. Teater kan oppstå hvor som helst – av hva som helst.  Ta med en leke hjemmefra og kom. Tiden er inne – lekene slår tilbake!

Forestillingen har turnert med ”Lekene slår tilbake!” for mange tusen norske barn og har vært invitert til en rekke internasjonale festivaler og teatret de siste årene.

For aldersgruppe: 5-10 år

Foto: Birgitte Sjøberg

 

Se video HER!