Before us – Stuart Bowden

Dette er en frodig fysisk komedie om død, familie og ensomhet, fra virvelvinden Stuart Bowden. Kom og opplev dine favorittfølelser, og kanskje til og med noen nye.
12.Des.2014 – kl. 18:00

Kjøp billett her

★★★★★ "Bizarre antics and razor-sharp wit. Bowden creates delicate little songs by electronically looping keyboards, ukulele and vocals that tug insistently at the heartstrings. It will make you consider the brevity of existence, how life is fragile, that death is inevitable but, ultimately, that this is okay." – A YOUNGER THEATRE

En surrealistisk Casio-keyboard operette! En historie om et vesen, den siste av en uoppdaget art, som møter utslettelse. Sammensatt av en utypisk kombo av live musikk, historiefortelling og imponerende kroppsbevegelser. Dette er en frodig fysisk komedie om død, familie og ensomhet, fra virvelvinden Stuart Bowden. Kom og opplev dine favorittfølelser, og kanskje til og med noen nye.

Read about it in english HERE!

Passer for: 16+ varighet: ca.60 min.

Billettpris 150/100/50

Om Stuart Bowden:

Stuart Bowden er en australsk komiker, skuespiller og musiker som de siste årene har mottatt gode kritikker og flere priser for sine one-man shows. Stuart er bosatt i London og turnerer Europa rundt med sine forestillinger.

Visningen arrangeres i samarbeid mellom Rådstua Teaterhus og RadArt og er støttet av Norsk Kulturråd.