Leie av Rådstua Teaterhus

Rådstua Teaterhus leier ut lokaler til både profesjonelle og amatører. Vi prioriterer teatergrupper, men ønsker også kurs, konserter, filmfremvisninger og andre arrangementer velkommen til huset. Under finner du en oversikt over våre lokaler og priser for å leie de forskjellige rommene. Det finnes i tillegg rabattordninger for Amatører og frie sceniske grupper, enheter i Kultur og idrett, utdanningsinstitusjoner, andre enheter i Tromsø Kommune og medlemmer av RadArt (for at denne rabatten skal gjelde, må eieren av prosjektet være medlem i Radart).

Speilsalen
Et lyst og trivelig rom på 6m x 9m. Her er det mange bruksområder. Gulv med dansematter og speilvegger med dansebarre langs den ene langveggen innbyr til dansetrening. Speilene lar seg dekke til med gardiner. På grunn av det spesielle gulvet, kreves det at alle kler av seg utesko her inne. Lokalet kan med enkle grep gjøres om til en liten intimscene. (Black Box)

Pris for leie av Speilsalen:

Hel dag (8 t.) - 2500 kr. 

Enkelttime: 400 kr. 

Provisoriet 

En black box på 10,2m x 18m. Takhøyden er på 5,8 meter (4,8 m til lysgrid). Vegger, gulv og tak er malt svart.

Standaroppsettet for rommet er med publikumsamfi i søndre del med svart bakteppe foran nordre vegg.

Publikumsamfiet vårt rommer 105 publikummere.

Lyd- og lysutstyr og teknikere er ikke inkludert i leieprisen. Ta kontakt med oss for priser og oversikt ovet tilgjengelig utstyr som kan leies hos oss.

Pris for leie av Provisoriet:

Tomt rom med bakteppe og publikumsamfi med 105 plasser

Forestillingsdag (uansett lengde) - 6000 kr. 

Prøvedager:

08:00-23:00 - 3000 kr

Ta kontakt med oss for å få prisen din.

 

 

 

 

Provisoriet
Provisoriet
Provisoriet
Provisoriet
Speilsalen
Speilsalen