Leie av Rådstua Teaterhus

Rådstua Teaterhus leier ut lokaler midt i hjerte av byen, med utsikt over Stortorget og Ishavskatedralen. Vi leier ut til scenekunstfeltet, både amatører og profesjonelle – men ønsker også kurs, konserter, filmfremvisninger og andre arrangementer velkommen til huset. Under finner du en oversikt over våre lokaler og priser. Det finnes i tillegg rabatt – og tilskuddsordninger for reduksjon av leie for amatører og frie sceniske grupper, enheter i Kultur og idrett, utdanningsinstitusjoner, andre enheter i Tromsø Kommune og medlemmer av RadArt.

VENUEINFO

Type: Prøvesal med basis lyd og lys. Kan rigges til en liten intimscene (Black Box)
Mål: 6m x 9m
Kapasitet: 28 totalt (restriksjoner covid-19, se smittevernveileder)
Parkering: Nei
Etasje: Andre plan 

Et lyst og trivelig rom med utsikt over Tromsø sentrum og Ishavskatedralen. Her er det mange bruksområder. Gulv med dansematter og speilvegger med dansebarre langs den ene langveggen innbyr til ulike øvelser og produksjoner. Speilene lar seg dekke til med gardiner. På grunn av det spesielle gulvet, kreves det at alle kler av seg utesko her inne. 

 

Enkelttime: 400 kr
Hel dag (fre.,lør. & søn.) 09.00 – 23.00: 2500,-

 

 

  VENUEINFO

Type: Pre-produksjon og arrangement 
Mål:
En black box på 10,2m x 18m.Takhøyden er på 5,8 meter (4,8 m til lysgrid).
Kapasitet: 105 sittende publikum (restriksjoner covid-19, se smittevernveileder)
Parkering: Nei
Etasje: Første plan
  

 

Standaroppsettet for rommet er med publikumsamfi i søndre del med svart bakteppe foran nordre vegg. Vegger, gulv og tak er malt svart. Lyd- og lysutstyr, samt teknikere er ikke inkludert i leieprisen. Ta kontakt med oss for priser og oversikt ovet tilgjengelig utstyr og tjenester som kan leies hos oss.

Forestillingsdag (uansett lengde): 6000,-
Prøvedag (08.00 – 23.00): 3000,-

 

Ta kontakt med oss for detaljer og din pris. 


Rådstua Teaterhus – Hovedinngang