Ersfjorden Ungdom

Ungdomsgruppa i Ersfjordbotn er den ene av de to satelittgruppene våre, og består av ungdom fra 7. til 10. klasse. Gruppa ble etablert som en egen ungdomsgruppe høsten 2013. Instruktører for gruppa er Trond Sverresvold og Stine Fossesholm

 

Akkurat nå på Ersfjord Ungdomsteater:

 

Ersfjord Ungdomsteater presenterer:

"Blå himmel- grønn skog" av Bjørnar Lisether Teigen

Seks venner står igjen etter en begravelse. Ine ble funnet livløs i en elv. Hun hadde på seg en hvit kjole, og rundt halsen hadde hun kjedet de ga henne i bursdagsgave. Alle andre har dratt fra begravelsen, men de står igjen. De står igjen fordi de ikke helt kan forstå at Ine er død. Ine som var god i alt og som var så rask på 60 meteren er borte.

 

 

 

 

 

 

 

 

Første produksjon med ny ungdomsgruppe!

Frem til høsten 2013 besto gruppene i Ersfjordbotn av de aldersblandede gruppene "Fantomene" og "Brownies-Brownies".  I år ønsket ungdommene våre å lage en egen produksjon, og dermed ble Ersfjorden ungdom og Ersfjorden barn opprettet. 

Gruppa har brukt høsten på å lese stykker fra samlingen til Den Unge Scene (DUS) – en ungdomsfestival der norske dramatikere og forfattere får i oppdrag å skrive dramatikk spesielt for unge skuespillere. Temaene de har vært mange og variert.

Valget falt til slutt på stykket "Blå himmel, grønn skog" av Bjørnar Lisether Teigen. Stykket har premiere på "Åpen dør" festivalen 26.-28.mai 2014

 

 

Teateråret 2012/2013:

 

Brownies-Brownies

Brownies-Brownies er en av satelittgruppene til barne- og ungdomsteatret på Rådstua som øver på Ersfjordbotn skole. Elevene er fra 3. til 9. klasse og har Stine Fossesholm og Trond Sverresvold som instruktører.

I år jobber Brownies-Brownies med myten om "Perseus og sjøuhyret". Forestillingen skal vises i Ersfjorden mars 2013, og gruppa er godt i gang med arbeidet sitt.

                                                                     

"Perseus og Sjøuhyret"

For å redde moren sin fra trelledom hos den fæle Kong Polidektes, må Perseus bringe kongen Medusas hode. Dette bringer ham ut på en farlig og eventyrlig reise. Kanskje finner han også kjærligheten?

15.-17. mars viste Brownies Brownies den greske tragedien "Perseus og sjøuhyret" på Ersfjordbotn skole til tre fulle hus og et fornøyd publikum. 

Itromø var på besøk med fotograf Tom Benjaminsen og tok fine bilder fra generalprøven

Oppvarming før forestilling
Oppvarming før forestilling

Helene gjør seg klar
Helene gjør seg klar

Medusas hode er hentet..
Medusas hode er hentet..