DUS – Forandring Fryder

Forandring fryder er skrevet av Sunniva Harboe, bearbeidet og regissert av Mari Sofie Andreassen og fremføres av den delen av Rådstua Barne- og ungdomsteater som er etablert på yttersida, nemlig Ersfjord Ungdomsteater. Ungdommene er i alderen 14-16 år.
03.Mar.2015 – kl. 19:00

visningen er gratis

Vi møter en gruppe ungdommer som har sin siste dag i ungdomsteatret. Mens de gjør seg klare til å spille den siste forestillingen, blottlegger de sine tanker, håp og frykter for tiden som skal komme. En tid hvor de ikke lengre skal gå i ungdomsteatret, eller i videregående skole, fordi de snart regnes som voksne. I det teppet går går opp i deres siste forestilling, går samtidig døren opp til avsløringen- Hvordan gikk det egentlig med dem?

Skuespillere:
Carin Barstad, Frøya Hay, Helene Marie Fagertun, Inger Oda Strand, Ludvik Einar Lorentzen, Ragna Emilie Friis, Simone Otelie Solstrand, Vilde Tjosaas Mortensen
Regi: Mari Sofie Andreassen

"Den Unge Scene": 
DUS – Den unge scenen er et landsdekkende ungdomsteaterprosjekt. DUS bestiller og utvikler sceniske tekster skrevet for ungdom og fremføres av ungdom. Målet er å stimulere produksjonen av ungdomsteater. DUS ble opprettet i 2004 for å heve nivået på ungdomsteater i Norge, og er nå i gang med den sjette prosjektrunden.