Ersfjorden Barn

Ersfjorden Barn øver i gymsalen på Ersfjordbotn skole og består av elever fra 3. til 7. klasse. Instruktører på gruppa er Stine Fossesholm og Trond Sverresvold

 

  

Dette jobber vi med: 

 

Hvordan beveger en følelse seg? 

Hovedfokus i undervisningen i høst har vært bevegelse: hvordan uttrykker du følelser uten å si noe? Hvordan beveger følelser seg? Hvordan ser sinne ut? Hvordan ser sorg ut? Hvordan ser glede ut? Hvordan ser mot ut? 

Sammen med instruktørene sine, har barneteatergruppa i Ersfjroden jobbet frem sitt eget stykke der store temaer taes opp. Stykket spilles på Ersfjordbotn skole 4.-6. april. 

  

2012/2013

 

Dette jobber vi med: 

Fantomene møtes på Ersfjordbotn skole på tirsdager kl 17.00-19.30 og har elever fra 3. til 9.klasse. Instruktører på Fantomene er Stine Fossesholm og Trond Sverresvold

I år jobber Fantomene med den greske myten om Jason og det gylne skinnet. Resultatet kan dere se i gymsalen på Ersfjordbotn skole i mars 2013!

"Jason og det gylne skinnet"

Jason ønsker å kreve tronen tilbake etter sin far. Den får han bare hvis han skaffer Kong Pelias "Det gylne skinnet". Jason må ut på en farefull ferd der han møter drager, en okse som spruter ild og krigere som vokser opp av jorda. 

Fantomene og Brownies Brownies har jobbet med forestillingene sine siden oktober, og 15.-17.mars ble de greske mytene "Perseus og sjøuhyret" og "det gylne skinnet" vist frem for en fullsatt transformert hav-gymsal på Ersfjordbotn skole.

Under ser dere noen av bildene Tom Benjaminsen fra Itromsø tok på generalprøven vår

oppvarming
oppvarming

Jason og Perseus
Jason og Perseus

Hos Kong Aites
Hos Kong Aites

Medea gir råd
Medea gir råd