Rådstua Teaterhus - Ansatte
Hjem+ Grupper + Forestillinger + Øving+ Booking+ Din tur!+ Teknisk+ Kurs
Søk


Info

: mail: post@raadstua.no
: telefon: 77655434
: Nyhetsbrev
: RSS Feed
Lenker

Hermetikken
Ferske Scener
Nordnorsk Forfatterlag
Stiftelsen Bergen Internasjonale Teater
Kulta
Nordnorsk Kulturråd
Tvibit
Teaterverket Lit
Hålogaland Teater
Norsk kulturråd
Hålogaland Amatørteaterselskap (HATS)
KulturHuset
Tromsø kommune
Forfattersentrum
Siste Nytt

Redusert åpningstid
LEVENDE TEKST – kurs i skuespillteknikk
Vårprogram 2005
Faste øvingstider i Speilsalen våren 2005
Scenemester
Fortsatt Din tur!
Ny hjemmeside
Vårprogrammet kommer snart
Juleferie
Utsatt forestilling
CREDITS
design (c) maystar designs
kjøres med movable type

Oversikt over alle gruppene ved Rådstua Teaterhus

Amatørteatergrupper på Rådstua Teaterhus

Tromsø-Barne og Ungdomsteater
TBUT har fire grupper i alderen 7 til 16 år, med rundt 12 barn og ungdommer i hver. TBUT har totalt 54 betalende medlemmer. Medlemsavgiften er 1200 pr. år. Gruppene øver på onsdager og torsdager. Kontakt Birgit Stein, 91611891 for nærmere informasjon.

Alfheimteatret
Alfheimteatret er et integrert teater med både psykisk utviklingshemmede og funksjonsfriske medlemmer. Alfheimteatret har ei barnegruppe og ei voksengruppe. Gruppene øver på tirsdager. For nærmere informasjon, kontakt Lillian på Alfheim Allaktivitetshus på telefon 77605192.

Tromsø Teaterlag
Tromsø Teaterlag (TTL) er det eldste eksisitererende amatørteaterlaget i Tromsø. Gruppa har medlemmer i alderen 15 til 25, og teller i dag ca. 10 stykker. Kontakt Anine på 99561764 hvis du vil vite mer.

Teater Aksen
Teater Aksen er byens studentteater og tilknytta Studentsamfunnet. Teater Aksen setter jevnlig opp forestillinger. Kontaktperson er Gro Larsen Espelid på telefon 97165630.

Bjørgs Teater
Bjørgs Teater er et fjortisteater, for tida med 7 jenter i alderen 14 til 17 år. Gruppa er den eneste som administreres direkte av Rådstua. Øver på mandager. Kontakt Yngvild på kontoret for nærmere informasjon.

Improvisasjonsdans
Målet med gruppa er å lage en møteplass for alle som brenner for dansen og kanskje har ambisjoner om å drive med dans som profesjonelle utøvere. Det blir mulighet for å danse og bli kjent med hverandre, lære av hverandre, utvikle seg sammen og etter hvert lage prosjekter og forestillinger.

Gruppa er åpen for alle som har lyst til å danse, men erfaring fra dans er ingen ulempe. Ungdom og voksne fra 18 år er velkommen.

Ring Kathrine Marlen Nilsen på tlf 90502032 hvis du vil være med eller har spørsmål.

Pafft
Pinsesse Astrid Fru Fernes Theatersportclub (Pafft) er Rådstua Teaterhus sin egen teatersportklubb. Har hatt en dødperiode men kommer til å starte opp igjen før Rådstuas julebord 11. desember. Følg med, følg med!


Profesjonelle frie teatergrupper på Rådstua Teaterhus

Teaterverket Lit
Teaterverket Lit er ei friteatergruppe med base på Rådstua Teaterhus. Teaterverket Lit drives av Yngvild Andreassen og Ine Camilla Bjørnsten. Teaterverket Lit laget i 2004 sin sjette produksjon, arbeidstittelen var «Pappaprosjektet – den moderne nordlendingen» og stykket ble fremført på Festspillene i Nord-Norge 2004 med den endelige tittelen Olsen Eftf..

Mer info: http://www.tilverket.nu

Salongteatret
Salongteateret etablerte seg i Tromsø i 2003, består av Maja Bohne Johansen (31) og Pernille Dahl Johnsen (34), som begge er fra Tromsø. Den profesjonelle teatergruppen hadde urpremiere på det egenskrevende stykket «Blank signatur – en lystseilas på nervøs fløyel» den 26. november 2003 på Rådstua Teaterhus.

Begge er profesjonelle skuespillere med utdannelse og yrkeserfaring fra Los Angeles, Bergen og Oslo. Pernille er utdannet i Method-acting og klovning, og Maja i Meisner Technique. Maja er dessuten instruktør i argentinsk tango. Begge har god erfaring med og derfor stor tro på improvisasjon som arbeidsmetode både når de skal bringe frem ny teatertekster og når de er skuespillerer på scenen.

Som unge nordnorske kvinnelige dramatikere er de opptatt av å bruke deres bakgrunn til å skape nye og utfordrende teateruttrykk – ikke minst med tanke på spennende og kraftfulle kvinneroller.
Teatrets målsetting er å sette opp en ny teaterproduksjon hvert år med urpremiere i Tromsø og påfølgende turne i Norge for øvrig, i tillegg til andre teaterrelaterte prosjekter som for eksempel workshops og undervisning.

Ferske scener
Ferske scener drives av Kristin Eriksen Bjørn og Bernt Bjørn, tidligere medlemmer i Totalteatret. Kristin Eriksen Bjørn og Bernt Bjørn har tidligere gjennom produksjonsselskapet Teater Exit satt opp «Gitarmannen» av Jon Fosse. Stykket hadde norgespremiere på Rådstua Teaterhus høsten 2003. Teatrets målsetting er å utvikle og spille ny dramatikk, og da særlig prosjekter som har tilknytning til Nord-Norge. Teatret blir således en arena for dramatikere ved Forfatterstudiet på Universitetet i Tromsø og miljøet i Rådstua Teaterhus.

Haugen Produksjoner
Haugen produksjoner består av søstrene Anne Katrine Haugen og Liv Hanne Haugen. De har i 2003 produsert forstillingen «Søstere» på Rådstua Teaterhus, og senere vært medvirkende i produksjonen «Sauna in Exile» som hadde primere i januar 2004 på Rådstua Teaterhus, som en del av Nordlysfestivalen.


skrevet av klokka 14:19 den 12 Februar 2004 | Si din mening (0)