Han Arvid og livet

– med visekunstner Trine Strand og forteller Arne Ivar Hanssen Arvid Hanssen fra Senja, Finnsnes og Dyrøy var landskjent og høyt skattet forfatter av barnebøker, voksenromaner, dikt, sangtekster m.m. Han var allsidig, noen ganger lå det alvor og lengsel i tekstene, andre ganger humoristisk snert. Denne foreslillingen gir deg mulighet til å bli bedre kjent med forfatteren, hans historie og inspirasjon.
05.Des.2016 – kl. 18:00

Kjøp billett her

Han Arvid og livet,

med visekunstner Trine Strand og forteller Arne Ivar Hanssen

Arvid Hanssen fra Senja, Finnsnes og Dyrøy var landskjent og høyt skattet forfatter av barnebøker, voksenromaner, dikt, sangtekster m.m. Mange kjenner ham kanskje best fra sanger som for eksempel «Kom sommarvind». Han var allsidig, noen ganger lå det alvor og lengsel i tekstene, andre ganger humoristisk snert.

Visekunstneren Trine Strand har tre album bak seg, og jobber nå med sitt fjerde. Hun har et eget særpreg og vi gleder oss til å høre henne tolke Arvid Hanssen. Hennes samarbeidspartner på forestillingen, Arne Ivar Hanssen er Arvid Hanssens sønn. Han er også daglig leder for Arvid Hanssen dokumentasjonssenter, i Nordavindshagen i Dyrøy. Arne Ivar har inngående kjennskap til sin far, som menneske og forfatter. Han har også skrevet «Arvid Hanssen. En biografi om min far» (Cappelen Damm 2007)

Forestillingen har vært på vist mange ganger i nord, og tar deg med på en historisk reise, gjennom sang og musikk, fortelling og bilder.