Hjerteknuserne

Hjerteknuserne øver på Rådstua på onsdager og har Trond Sverresvold og Ylva Scwenke som instruktører. Elevene på gruppa er født i 2002 til 2004.

  

Dette jobber vi med:

Hjerteknuserne presenterer: Godteribyen CandyTown

I Godteribyen er det kun en plass å jobbe:  Godtefabrikken. Og de som jobber der, stortrives med det. Men så blander borgemesteren i byen seg bort i noen lugubre typer, og som ikke det er nok, blir arbeiderne bortført av en skummel baronesse…

"Godteribyen" var hovedforestillinga til Hjerteknuserne på Rådstua barne- og ungdomsteaters egen mnifestival "Åpen Dør". Stykket ble jobbet frem av gruppa i godt samarbeid med instruktørene Trond og Ylva. Og med bilder fra backstagelivet og forestilling, takker Hjerteknuserne for i år og ønsker alle God Sommer!

 

 

                  

 

 

                  

 

                 

 

                  

 

                 

 

                 

 

                 

 

                 

 

                 

 

                 

 

    

 

    
 
 

Åpen Juleøvelse

Siste øvelse før jul inviterte Hjerteknuserne på teaterlek, gløgg og pepperkaker. Takk til alle voksne og barn for god innsats og en hyggelig avslutning! Vi sees igjen i januar!

  

  

Vi blir kjent.. 

I høst har vi brukt mye tid på å bli kjent med nye elever og ny instruktør. Vi har tenkt på tema til forestilling og bestemt oss for at vi også i år ønsker å lage vårt eget stykke fra bunnen av med god hjelp fra Trond og Ylva. Arbeidstittelen på stykket vårt er "Godterifabrikken" . De siste øvelsene har vi også hatt besøk av fysisk skuespiller Jussi Salminen som har lært oss mer om bevegelse. 

 
 

 

 

2012/2013

Dette jobber vi med: 

"Hvem drepte deg?"

– en trillerkomedie av og med Hjerteknuserne

Hjerteknuserne improviserer og jobber seg frem mot forestilling i mai. Handlingen er foreløbig litt hemmelig, men og vi kan love deg at resultatet blir grusomt skummelt og morsomt.  

Litt bilder fra øvelsene våre: