Høstdans 2014: Vi begravde det

Både avgangselever og nykommerne ved Kongsbakken VGS danselinje flexer muskler i årets høstdans! Temaet for årets høstdans er mulighetene i det mørke, det svarte og det ukjente.
13.Nov.2014 – kl. 18:00

Billettsalg i døra 1 time før forestillingsstart. Ved forhandsbestilling og reservasjoner ta kontakt på mail: hostdans2014@gmail.com (Frist for forhandsbestilling mandag 10. november)

13.Nov.2014 – kl. 20:00

Billettsalg i døra 1 time før forestillingsstart. Ved forhandsbestilling og reservasjoner ta kontakt på mail: hostdans2014@gmail.com (Frist for forhandsbestilling mandag 10. november)

VI BEGRAVDE DET

I år som i fjor arrangeres Høstdans av avgangselever på Kongsbakken Videregående Skole, ved danselinja. Temaet for årets høstdans er mulighetene i det mørke, det svarte og det ukjente. Vi inviterer alle til å komme å se på produksjonen, sammensatt av danser fra de forskjellige koreografene i tredje klasse.

Stykkene vil ta utgangspunkt i ulike aspekter ved temaet, f.eks. å være komfortabel i mørket, å ikke kunne se, å være redd for mørket eller kontrasten mellom mørket og lyset. Vi ønsker å vise publikum en forestilling med et bredt spekter av stemninger og sinnstilstander.
Velkommen!

Torsdag 13. november 2014, kl. 18:00
Torsdag 13. november 2014, kl. 20:00

Voksen: 100,- kr
Barn/honnør: 70,- kr

BILLETTINFORMASJON:
Det er mulig å forhåndsbestille billetter fram til mandag 10. november. Dette foregår ved at du overfører beløpet til gitt kontonummer. HUSK å skrive tydelig navn, antall billetter, hvilken forestilling du skal se og telefonnummer som melding når du overfører. Du vil da få en bekreftelse på SMS når beløpet er mottatt, og denne SMSen er gyldig som billett i døra før forestilling.
Kontonummer: 4750 356 0425

Det er også mulig å reservere billetter. Hvis du ønsker dette, sender du en mail til gitt e-postadresse, med antall billetter, hvilken forestilling du ønsker å se navn og telefonnummer. Billettene henter du og betaler i døra senest 15 minutter før forestilling.
E-postadresse: hostdans2014@gmail.com

Etter mandag 10. oktober stenger forhåndssalget, og en reservasjonsteleforn åpner istedet. Du kan da ringe eller sende melding til gitt nummer, og oppgir samme info. Du kan velge selv om du vil ringe eller sende mail for å reservere billetter. Billettene henter du og betaler i døra senest 15 minutter før forestilling.


Telefonnummer: 454 40 122

Ved spørsmål, send mail til hostdans2014@gmail.com, så vil vi svare så raskt vi kan. 🙂

Dersom det er ledige billetter igjen, er også mulig å kjøpe billetter i døra før forestillingsstart.