Kommentarer: Premiere på Robin Hood

Var idag 7/12 å så forestillingen Robin Hood, her er litt ris og ros:

Ros:
– Flotte skuespillere
– Flotte kulisser
– Morsomt med Nils som Lady Marion, en artig vri.


Ris:
– Litt feil i framføring av replikker
– Til tider kjedelig og langtekkelig
– Lite musikk
– Kort forestilling for hele 70 kroner (overpris)
– Dårlige skuespiller prestasjoner; levde seg ikke inn i rollene, nesten litt for opplesning av manus noen ganger. Ikke helt med i rollen og framføringen var kjedelig noen ganger.


I alt syntes jeg kanskje dere skulle brukt litt bedre tid på øvning og på å få litt mere spenning i fortellingen. Ble ganske kjedelig etter en liten stund. Og så var det en rask slutt. Kom ikke til et høydepunkt før slutten.
Men det var jo morsomt noen ganger, men forventet kanskje mer enn jeg fikk etter det man leste i avisen.
Tror rollefordelingen kunne vært annerledes, selv om det var morsomt med Nils som Marion. Men det var liksom det som var mest morsomt av hele forestillingen. Hadde med en unge og han sa også at han syntes det var litt kjedelig. lite kontakt med publikum? virket som mange av ungene som var der sluttet å følge med og begynte å kjede seg litt. Tror det kunne vært bedre med mere kontakt med publikum og kanskej litt høyere i stemmene, fart og leven.

Neste gang må dere ha en litt mere spennende forestilling og husk å få et høydepunkt før slutten og litt mere fart og spenning. Tror muligens en bedre rollefordeling også hjelper.
men ellers var dere flinke og artige.

Tøft at dere driver på med teater!

Lagt inn av Kevin Tempel dato/tid Desember 8, 2003 12:13 FM
Legg inn kommentar

Huske personinfo?