Paradise Now

Verk produksjoner presenterer Paradise Now. Når ble du den du er? Hvem har vært ditt forbilde? Hvilke øyeblik har vært avgjørende i livet ditt?
20.Jan.2016 – kl. 20:00

Kjøp billett her

Verk har i sine siste forestillinger søkt etter mening. I The Eternal Smile (2011) gikk de sammen på en lang reise for å konfrontere Gud om betydningen av det hele, i Stalker (2013) de ser at det er noe uforståelig i sonen, noe vakkert og farlig på samme tid. In Paradise Now (2014) er det ingenting utenfor, alt er her og nå, vi fokuserer på det indre rom og rom i mellom oss og våre valg som gjorde våre liv.

Hele ideen for Paradise Now startet som et spørsmål, hvorfor har vi havnet her? Hvem påvirket oss i vår eksistensielle valg i livet, og hvorfor vi velger det?

I sin nye forestilling Paradise Now har kompaniet tatt tak i fascinasjonen for de store teaterpionerene Artaud, Grotowski og Barba. På 70-tallet dro noen av de fremste teaterguruene til forskjellige stammer i Afrika og Asia for å finne tilbake til det “opprinnelige” teater blant annet inspirert av Artaud. Denne reisen tilbake, og deres søken etter den magiske urkraften, fikk store ringvirkninger i måten man så på skuespilleren i ettertiden.

 

Av og med:
Anders Mossling, Saila Hyttinen, Solveig Laland Mohn, Håkon Mathias Vassvik, Signe Becker, Fredrik Hannestad, Tilo Hahn, Jon Refsdal Moe, Per Platou, Pernille Mogensen, Vera Krohn Svaleng, Camilla Eeg Tverbakk, Ida Andersson, Magnus Børmark

Co-produsert av: Black Box Teater, Teaterhuset Avant Garden og BIT Teatergarasjen
Støttet av: Norsk Kulturråd.