RadVents improdag

Se tre improvisasjoner på rad! Kristina Junttila, Liv Hanne Haugen og ARcTos viser oss ulike måter å jobbe intuitivt som kunstner.
12.Des.2013 – kl. 17:30

Performanceinpro med Kristina Junttila
Oppmøte Rådstua Teaterhus.
Gratis.

12.Des.2013 – kl. 18:00

Her finnes jeg. Sammen. Tirsdagsdanserne
Provisoriet, Rådstua Teaterhus.
Gratis.

12.Des.2013 – kl. 18:30

Savnet by II+  med ARcTos,
Speilsalen, Rådstua Teaterhus. Gratis.

12.Des.2013 – kl. 19:00

Etterpåsnakk – improvisasjon som verktøy
Sivertsens Kafé

Servering av RadVentsbrygg. Gratis.

Performanceinpro med Kristina Junttila
Oppmøte Rådstua Teaterhus.

 

Her finnes jeg. Sammen.
Tirsdagsdansen på Rådstua Teaterhus ledes av Liv Hanne Haugen. Gruppa er åpen for alle uansett bakgrunn, kjønn, alder, temperament, hudfarge, tannstilling eller politisk preferanser. Stikkord for det de jobber med er improvisasjon, tilstedeværelse, performance, trening, utvikling av egen dans og bevegelser i møte med andre. Gruppa viser i kveld en improvisasjon basert på sitt arbeid i høst.

 

Savnet by II+
Utendørs/Innendørs performance med livemusikk interaksjon. Produksjon: ARcTos, Musikk: White Cougar, Thierry Girault og flere. ARcTos er et nettverk av kunstnere som tilbyr performance/forestillinger der flere dansere som befinner seg på forskjellige steder danser sammen. En stor skjerm lar danserne samhandle simultant og delta i samme performance på tross av avstand.

 

Etterpåsnakk – improvisasjon som verktøy
Sivertsens Kafé

Med: Kristina Junttila (moderator), Liv Hanne Haugen, Laurent Fauconnier.

De ulike gruppene ser hverandres arbeid. Gruppene snakker om det som er opplevd – innenfra og det man har sett utenfra. Servering av RadVentsbrygg. Gratis.