Soft Manifesto – Av og med Sterud/Kongsness

Soft Manifesto er poesiopplesning, hørespill og danseforestilling. Arbeidet veksler mellom disse formene og forsøker å fange øyeblikk vi vanligvis ville gått glipp av om de hadde forblitt innenfor kun en av dem.
14.Nov.2017 – kl. 21:00

Kjøp billett her

15.Nov.2017 – kl. 21:00

Kjøp billett her

Vi sier ja til all dans, all tekst, alle ting, før vi plasserer dem omhyggelig. Lar nye koblinger mellom det som alt finnes få komme til syne. Tenker på tekst som temperatur. Skriver fra kroppen heller enn om kroppen, og er interessert i tekst som relaterer til alt det vi ikke kan si noe om. Soft Manifesto unner seg selv alvor, samtidig befinner det seg stadig vekk i det humrende landskapet; knasende munnfuller med potetgull mellom sylskarpe metarefleksjoner. Det kommer til å tryne inn i hjertet ditt. Det handler om å miste ansikt, å ikke forsøke å stille verken seg selv eller andre i et godt lys, å unngå fristelsen å redde sitt eget skinn.

Etter forestillingen på onsdag vil det finne  sted en kunstnersamtale med Kongsness og Sterud ledet av Liv Hanne Haugen. Forestillingene spilles i forbindelse med Ordkalotten litteraturfestival.

For øvrig program: https://ordkalotten.wordpress.com/
 

Koreografi, utøvelse og tekst: Ann-Christin Berg Kongsness, Marte Reithaug Sterud
Scenografi: Henning H. Bergsvåg
Lysdesign: Elisabeth Kjeldahl Nilsson
Trailer: Sigurd Ytre-Arne
Lydteknisk assistanse: Sigurd Ytre-Arne, Leo Preston
Kostyme: Fredrik Floen
Foto: Elisabeth Kjeldahl Nilsson, Trine Hisdal
Videodokumentasjon: Millimedia
Produksjon: Sterud/Kongsness
Co-produksjon: Black Box teater
Samarbeidspartnere i Tromsø: Ordkalotten litteraturfestival, Haugen produksjoner
Støttet av: Kulturrådet