Tangsprell av Stellaris DansTeater

En fantasifull forestilling satt i et havrom med lekne bevegelser og dans, hvor det vokser frem en spenningsfylt kamp når eksistens på havbunnen trues av mennesker på jakt etter profitt
11.Mar.2015 – kl. 18:00

Kjøp billett her

Velkommen til familieforestillingen “Tangsprell”, som tematisk retter et lekent og fabulerende blikk på forholdet mellom havet som ressurs og havet som hjem til utallige organismer. Gjennom et visuelt univers inspirert av mytologi, livet i havet og de som livnærer seg på havet, vokser det frem en spenningsfylt kamp når eksistens på havbunnen trues av mennesker på jakt etter profitt. Det står mellom naturens og kapitalens krefter i denne fantasifulle forestillingen. Gjennom et drømmeaktig scenespråk er det mulig for stor og liten å dele en felles opplevelse formidlet gjennom dans.

“Tangsprell” kjennetegnes av koreograf Solveig Leinan-Hermos mangeårige interesse for nordnorsk natur og levesett, og hennes drømmeaktige scenespråk. Sammen med sine medskapende kollegaer har alle bidratt til å sette sitt særpreg på produksjonen. Publikum får møte et ”havrom” med lekne bevegelser og dans, farger og toner.

Så kjære publikum, vel møtt til vår visning av “Tangsprell”.

 

MEDVIRKENDE

Koreograf: Solveig Leinan-Hermo

Komponister: Halvdan Nedrejord og Jørgen Knudsen

Kostymedesigner og scenograf: Hilde Skancke Pedersen

Lysdesigner og scenetekniker: Niels A. W.  Jensen

På scenen : Dansere Ekaterina Nikitina, Eivind Linn, Tonje Aas Molnes,  Anna Karpova, Solveig Leinan-Hermo samt Halvdan Nedrejord.

Søm: Natalia Egorova

Prosjektmedarbeider kostyme: Anna Karpova

Plakat og programdesign: Marie Hermo Jensen

Foto plakat: Solveig Leinan-Hermo

Pressefoto:  Zbigniew Wantuch

Produsent og administrasjon:

Stellaris DansTeater/Solveig Leinan-Hermo

Produksjon er støttet av Norsk kulturråd.

Du kan besøke vår nettside www.stellaris.no for mer informasjon om medvirkende og Stellaris DansTeater. Det er også lagt ut bilder fra «Tangsprell»