Teaterlek

Teaterlek 1 og 2, 2013/2014

I år har vi hatt to grupper med 1. og 2. klassinger på Rådstua barne- og ungdomsteater. Elevene har lært ulike teaterøvelser, lekt, lært å bruke stemmen og laget små teaterstykker sammen. Instruktører på gruppene har vært Sophie Coupe og Lina Killingdalen. 

Året ble avsluttet med foreldrevisning i speilsalen med temaet "'Superhelter". Det er nemlig en godt skjult hemmelighet at elevene på Teaterlek egentlig er undercover superhelter som daglig redder Tromsø by fra ZombieMåker og grusomme Monstre.. 

Nå har superheltene tatt sommerferie, men vi ser dem og nye elever igjen onsdag 3.september.

God ferie!

 

        

*

Teaterlek 2012/2013:

De flygende kyr:

"De flygende kyr" er den yngste gruppa til barne- og ungdomsteatret på Rådstua, med elever som går i første og andreklasse. På "de flyvende kyr" lærer barna om teater gjennom lek og teaterøvelser.

Instruktør på gruppa er Lina Killingdalen. Gruppa øver i speilsalen på mandager kl 16.00.

*
Akkurat nå:
*

Vi lager forestilling!


"De flyvende kyr" trener egentlig mest på å lage teater gjennom teaterlek, men det har rykket så mye i skuespillermusklene til 1. og 2. klassingene våre at det blir foreldrevisning i mai. Forestillingen skal spilles i speilsalen som skal trylles om til black box med amfi og lys. 

I vår har vi vært så heldige at Joni Ernstsen har vært med på øvelsene våre, og hun har skrevet stykke spesialkomponert for "De flyvende kyr". Stykket skrives fortløpende med innspill fra elevene, og handler om den lille byen som hadde fått hukommelsestap. 

Visningen blir en eksklusiv "kun for foreldre" visning og blir spilt i "De flyvende kyr"s øvelsestid en mandag i mai.