Ung Bransjetreff: Kristin Eriksen Bjørn

Skriver du eller har du lyst til å skrive? Er du nysgjerrig på scenetekst? På Ungt bransjetreff mandag 13.april får vi besøk av Kristin Eriksen Bjørn, som gir oss skrivetips og øvelser.
13.Apr.2015 – kl. 17:00

Kristin har 25 års erfaring som instruktør, dramaturg og skribent. Hun har skrevet manus blant annet for Riksteatret, Hålogaland Teater og Ferske Scener.
Les mer om Kristin på www.ferskescener.no

Tidligere i år var Kristin verkstedleder for "Ungdom skriver for scenen"; en kursrekke der ungdom skrev scenetekster som ble fremført av skuespillere fra Hålogand Teater og RadArt – nettverk for fri scenekunst.

Vertskap for kvelden er Carin Barstad, Frøya Hay og Yngve Ravn Benum.


OM UNGT BRANSJETREFF:
Ungt bransjetreff går ut på at Tromsøs kulturinteresserte ungdom møtes for å utveksle kunnskap, ideer eller rett og slett for å bli bedre kjent. Det vil bli avholdt jevnlige treff på Sivertsens café under Rådstua, der en fagperson (alt fra skuespiller til regissør eller musiker) kommer for å dele sine erfaringer og tips til unge og inspirerte. 

Det vil bli servert mat og drikke, og i tillegg til hyggelige samtaler og nye bekjentskaper håper vi at treffene vil engasjere og inspirere til nye prosjekter og samarbeid