Instant Improband med Nasra Omar

Mandag 19.oktober vies Ungt Bransjetreff til alternative, rare, vanlige, sære og uventa lydkilder!
19.Okt.2015 – kl. 17:00

Er du mellom 14 og 20 år og interessert i kunst og kultur?

Da er Ungt Bransjetreff noe for deg!

Mandag 19.oktober vies Ungt Bransjetreff til alternative, rare, vanlige, sære og uventa lydkilder!

NASRA OMAR er en særdeles dyktig perkusjonist og elektronikaartist som jobber innenfor et vidt spekter av sjangrer og uttrykk der hun kombinerer spontanitet og improvisasjon. Som utøver har hun jobbet med både musikere, skuespillere og dansere. Så langt i karrièren har hun flere studioinnspillinger bak seg, og har hatt samarbeidsprosjekter med et stort spenn av artister fra hele verden. 

Sammen med Ungt Bransjetreff skal hun lage "INSTANT IMPROBAND" der vi skal bruke alt vi kan komme på av lydkilder for å lage musikk. Ta med nøkkelknipper, bokseåpnere, blyanter, gitar, ukulele, kazoo, bankebrett, sprettball, taperull (eller hva som helst annet du kan komme på at du har en anelse om at det går ann å spille på), og kom! 

Vi lover at kvelden blir morsom, praktisk, litt kaotisk, inspirerende, og at dere har med dere gode imput om hvordan dere kan tenke lyd i forestillinger, film og bandprosjekter når kvelden er slutt. 

Hjelp oss å spre eventen!

DETTE ER UNGT BRANSJETREFF:
https://www.facebook.com/ungtbransjetreff

Ungt bransjetreff går ut på at Tromsøs kulturinteresserte ungdom møtes for å utveksle kunnskap, ideer eller rett og slett for å bli bedre kjent. Det vil bli avholdt jevnlige treff på Sivertsens café under Rådstua, der en fagperson (alt fra skuespiller til regissør eller musiker) kommer for å dele sine erfaringer og tips til unge og inspirerte. 

Det vil bli servert deilig gratis vegetarmat fra Sivertsens, og i tillegg til hyggelige samtaler og nye bekjentskaper håper vi at treffene vil engasjere og inspirere til nye prosjekter og samarbeid.

Ungt Bransjetreff er et samarbeid mellom Kulturskolen i Tromsø, Rådstua Teaterhus og Tvibit