Ungt Bransjetreff med Ingvill Fossheim

Ung og kulturinteressert? scenograf og kostymedesigner Ingvill Fossheim er månedens gjest på «Ungt Bransjetreff!
09.Mar.2015 – kl. 17:00

Er du opptatt av scenerommet? Lurer du på hvordan en scenograf og kostymedesigner tenker? Trenger du inspirasjon til egne produksjoner? Lurer du på hvor du kan utdanne deg, hva som inspirerer og hvordan en scenograf og kostymedesigner går frem når hun jobber? Vil du møte en dyktig og inspirerende scenekunstner? Vil du ha gratis mat? 

På Ungt bransjetreff mandag 9.mars får vi Ingvill Fossheim på besøk!Ingvill Fossheim ER scenograf og kostymedesigner.
Hun har utdannelsen sin fra Rose Bruford College, Central st.Martin College og Royal Shakespeare Company, og jobber som frilanser med base i Tromsø. 

Tromsøungdom har kanskje sett arbeidet hennes i forestillingen "Voices of Palestine" på Rådstua Teaterhus, Johnsen og Johnsens forestilling "Et unikt menneske" eller i danseforestillingen "Graceland"? 

Her kan dere lese mer om Ingvill på www.ingvillfossheim.no


Vertskap for kvelden er:
Una Clausen, Benedicte Fagervoll og Kaisa Rundberg. 

Kom og bli inspirert, møt fine folk, få deilig vegetarmat og heng med oss! 

OM UNGT BRANSJETREFF:
Ungt bransjetreff går ut på at Tromsøs kulturinteresserte ungdom møtes for å utveksle kunnskap, ideer eller rett og slett for å bli bedre kjent. Det vil bli avholdt jevnlige treff på Sivertsens café under Rådstua, der en fagperson (alt fra skuespiller til regissør eller musiker) kommer for å dele sine erfaringer og tips til unge og inspirerte. 

Det vil bli servert mat og drikke, og i tillegg til hyggelige samtaler og nye bekjentskaper håper vi at treffene vil engasjere og inspirere til nye prosjekter og samarbeid.