Ungt Bransjetreff med Nicolai Lopez

Mellom 15 og 20 år og kulturinteressert? Kom på Sivertsens kafe og møt andre ungdommer som holder på med noe helt annet eller akkurat det samme som deg! Kom og få mat og nye ideer. Lær av andre og bygg nettverk. Bli inspirert og bli kjent. Kveldens gjest: Nicolai Lopez fra hiphopgruppa «UnDefined»
08.Okt.2013 – kl. 17:00

Sted: Sivertsens kafe
tid: 8/10 kl 17.00-19.00
Pris: gratis

UNGT BRANSJETREFF

Mellom 15 og 20 år og kulturinteressert? Da er Ungt bransjetreff noe for deg!

Ungt bransjetreff går ut på at Tromsøs kulturinteresserte ungdom møtes for å utveksle kunnskap, ideer eller rett og slett for å bli bedre kjent. Det vil bli avholdt jevnlige treff på Sivertsens café under Rådstua, der en fagperson (alt fra skuespiller til regissør eller musiker) kommer for å dele sine erfaringer og tips til unge og inspirerte. Det vil bli servert mat og drikke, og i tillegg til hyggelige samtaler og nye bekjentskaper håper vi at treffene vil engasjere og inspirere til nye prosjekter og samarbeid.

Tirsdag 8/10 er danser Nicolai Lopez fra dansegruppa "UnDefined" kveldens gjest. 

Nicolai er 25 år og har holdt på med underholdning i 20 år både som profesjonell skuespiller og som danser. De siste åtte årene har han jobbet som danser, og startet opp dansegruppa UnDefined. UnDefined ble fort største hiphop og breakdance gruppe fra midt- norge og opp. 

Nicolai har undervist over 5000 elever og danset på mange scener. 

Han var også ideholder og produsent sammen med partneren sin Bjørn-Tore Hilmarsen på teaterstykket "Alexander den store" som ble satt opp på Hålogaland teater våren 2012. 

Nå har han lagt opp som profesjonell danser, og studerer og jobber seg inn for å bli kulturprodusent.

Les mer om Nicolai og UnDefined her:

https://www.facebook.com/UnDefined.Norway