Ungt Bransjetreff: Teaterimpro m Anethe Alfsvåg!

Improworkshop med skuespiller Anethe Alfsvåg på Ungt Bransjetreff!
16.Nov.2015 – kl. 17:00

Ungt Bransjetreff varer fra 17.00 til 19.00

Mandag 16.november kommer skuespiller og Billig Brus-general Anethe Alfsvåg for å gi oss en liten, praktisk innføring i grunnleggende improvisasjon og teatersport. Det handler om å si ”Ja!”, stole på hverandre og tørre å være skikkelig dårlig for å bli bra. Alt kan skje og det vil det. Lattergaranti!


…. og gratis vegetarmat fra Sivertsens kafe.

Hjelp oss å spre eventen, ta med deg en venn eller fem og kom!

LITT OM ANETHE: 
Anethe er født i Oslo, oppvokst på nordmøre og har nå gjort Tromsø til sitt hjem. Hun improviserer litt hver dag, synger når hun er glad og lager stort sett en scene av det meste. Utdannet skuespiller og sanger fra Rose Bruford i London, Bårdar Akademiet i Oslo og Complete Vocal Institute i København. Utover sitt utøvende virke som skuespiller har Anethe også jobbet mye som pedagog og instruktør, blant annet ved Kulta og Bårdar Akademiet. Som improvisatør var Anethe medlem i gruppen Oslo Impro (05-10), skapte konseptet BarneImpro (07 – 11) samt startet opp og driver nå gruppen Billig Brus i Tromsø.

DETTE ER UNGT BRANSJETREFF:
https://www.facebook.com/ungtbransjetreff

Ungt bransjetreff går ut på at Tromsøs kulturinteresserte ungdom møtes for å utveksle kunnskap, ideer eller rett og slett for å bli bedre kjent. Det vil bli avholdt jevnlige treff på Sivertsens café under Rådstua, der en fagperson (alt fra skuespiller til regissør eller musiker) kommer for å dele sine erfaringer og tips til unge og inspirerte. 

Det vil bli servert deilig gratis vegetarmat fra Sivertsens, og i tillegg til hyggelige samtaler og nye bekjentskaper håper vi at treffene vil engasjere og inspirere til nye prosjekter og samarbeid.

Ungt Bransjetreff er et samarbeid mellom Kulturskolen i Tromsø, Rådstua Teaterhus og Tvibit