Ungt Bransjetreff

Mellom 14 og 20 år? Lurer du på hva «Ungt Bransjetreff» går ut på? Kom på bransjetreffkickoff!
02.Feb.2015 – kl. 17:00

Er du mellom 14 og 20 år og kulturinteressert? Vil du møte folk du kan lage prosjekter med? Vil du treffe profesjonelle bransjefolk du kan melke for informasjon? Var du innom Ungt Bransjetreff i fjor? Lurer du på hva Ungt Bransjetreff er? Har du lyst til å møte folk som holder på med akkurat det samme som deg eller noe helt annet? Har du lyst på gratis mat? 

Kom på Ungt Bransjetreff mandag 2.februar på Sivertsens Kafe,  Rådstua Teaterhus!

Ungt bransjetreff går ut på at Tromsøs kulturinteresserte ungdom møtes for å utveksle kunnskap, ideer eller rett og slett for å bli bedre kjent. Det vil bli avholdt jevnlige treff på Sivertsens café under Rådstua, der en fagperson (alt fra skuespiller til regissør eller musiker) kommer for å dele sine erfaringer og tips til unge og inspirerte. 

Kveldens vertskap er Una Clausen og Benedicte Fagervoll.

Kveldens gjester er bransjetreffveteraner Ylva Helene Schwenke og Yngve Ravn Benum. Yngve og Ylva går på dramalinja på Kongsbakken vgs, og var med på å drifte første runde bransjetreff i 2013.

Det vil bli servert mat og drikke, og i tillegg til hyggelige samtaler og nye bekjentskaper håper vi at treffene vil engasjere og inspirere til nye prosjekter og samarbeid.

Litt nysgjerrig? Søk opp "Ungt Bransjetreff" på facebook og les om hva vi gjorde i fjor. 

Har du spørsmål? ta kontakt med Lina Killingdalen på Rådstua: tlf 474 68 903. 

Hurra og velkommen!